Τελευταία νέα​

Νέα αντιπροσωπεία

 

 

H LIQUIDPRO είναι ο νέος αποκλειστικός αντιπρόσωπος για τα προϊόντα της εταιρείας work audio για την Ελλάδα.Η work η γνωστή Ισπανική εταιρεία που δραστηριοποιείται δυναμικά στο χώρου του επαγγελματικού ήχου και φωτισμού. Τα προϊόντα που κατασκευάζει έχουν βραβευτεί για την ποιότητα και την καινοτομία καθώς επίσης προσφέρουν και πολύ καλή σχέση απόδοσης τιμής. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισπ

κεπτείτε την ιστοσελίδα της εταιρίας work audio .

Νέο website

 

Καλως ήλθατε στο website της LIQUIDPRO. Ο σχεδιασμός της σελίδας έγινε με σκοπό να εξυπηρετήσει την αμεσότητα της παροχής της πληροφορίας και ενημερώνεται συνεχώς με ότι νεώτερο υπάρχει.

Νέα αντιπροσωπεία

 

 

H LIQUIDPRO είναι ο νέος αποκλειστικός αντιπρόσωπος για τα προϊόντα της εταιρείας gik acoustics για την Ελλάδα.Η gik είναι  γνωστή βρετανική εταιρεία που δραστηριοποιείται δυναμικά στη λύσεις εφαρμογών ακουστικής . Τα προϊόντα που κατασκευάζει έχουν βραβευτεί για την ποιότητα και την καινοτομία καθώς επίσης προσφέρουν και πολύ καλή σχέση απόδοσης τιμής. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεπτείτε την ιστοσελίδα της εταιρίας GIK .

 

LIQUIDPRO

 

Θεσσαλονίκη Φιλίππου Φλώρου 5956 334 Ελευθέριο Κορδελιό

Telephone INFO : +30 2310 705096 SERVICE : +30 23130 33805

 

© 2014 by Liquidpro.Designed by GK.

 

FOLLOW US:

  • w-facebook
synq-logo.png