Υπηρεσίες

 

Pro Sound

 

 

Η εταιρεία μας είναι αποκλειστικός εισαγωγέας προϊόντων επαγγελματικού ήχου τα οποία μπορούν να ικανοποιήσουν οποιαδήποτε τεχνική προδιαγραφή. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την οικονομοτεχνική ηλεκτροακουστική μελέτη με στόχο πάντα την άριστη σχέση ποιότητας και τιμής.

 

Η Liquidpro προσφέρει πολυδιάστατες υπηρεσίες στους πελάτες της. Τα κορυφαίας ποιότητας προϊόντα που αντιπροσωπεύει υποστηρίζονται από το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό με σκοπό την μεγιστοποίηση της απόδοσης τους. Η εταιρεία έχοντας την κατάλληλη τεχνογνωσία και γνωρίζοντας τις αυξημένες ανάγκες των πελατών της για αξιόπιστα συστήματα με απρόσκοπτη και συνεχή λειτουργία, παρέχει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών, τόσο για την υλοποίηση ενός έργου όσο και για την συντήρηση αυτού, προσφέροντας στους πελάτες της την δυνατότητα επιλογής εκείνων των υπηρεσιών που καλύπτουν τις δικές τους εξειδικευμένες απαιτήσεις. Η Liquidpro διαθέτει έμψυχο δυναμικό με εκτεταμένη εργασιακή εμπειρία και ακαδημαϊκή εκπαίδευση για την καλύτερη παροχή υπηρεσιών.

Pro Lighting

 

Η εταιρεία μας είναι αποκλειστικός εισαγωγέας προϊόντων επαγγελματικού φωτισμού τα οποία μπορούν να ικανοποιήσουν οποιαδήποτε τεχνική προδιαγραφή. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την οικονομοτεχνική μελέτη έργων φωτισμού με στόχο πάντα την άριστη σχέση ποιότητας και τιμής.

Acoustics/
Electroacoustics

Το τμήμα μελετών της εταιρίας διαθέτει ειδικό εξοπλισμό/λογισμικό (EASE) για την περάτωση ηλεκτροακουστικών/ακουστικών μελετών. Επίσης το τμημα μελετών της εταιρίας προσφέρει την καλύτερη δυνατή λύση για την ακουστική βελτίωση ενός χώρου καθώς και την ηχομόνωση του.

Pro equipment service


Το τμήμα service της εταιρίας διαθέτει άρτια εξοπλισμένο εργαστήριο με τελευταίας τεχνολογίας διαγνωστικό/μετρητικό εξοπλισμό με στόχο την άμεση και άρτια επισκευή των προϊόντων μας.

 

LIQUIDPRO

 

Θεσσαλονίκη Φιλίππου Φλώρου 5956 334 Ελευθέριο Κορδελιό

Telephone INFO : +30 2310 705096 SERVICE : +30 23130 33805

 

© 2014 by Liquidpro.Designed by GK.

 

FOLLOW US:

  • w-facebook
Rodec Logo1.jpg